Home Laatste Feyenoord Nieuws Öztürk: ”Richting de 50 miljoen denk ik”

Öztürk: ”Richting de 50 miljoen denk ik”

door Dominique Rademaker
5 reacties Foto: Mischa Keemink

Quilindschy Hartman maakt bij Feyenoord een stormachtige ontwikkeling door en is wekelijks een van de uitblinkers. De mannen aan tafel bij FC Rijnmond hebben hoge verwachtingen van de jonge verdediger.

Öztürk: ”Hij zou naar Excelsior gaan, hij heeft heel snel de lessen van Slot opgepakt. Hij is in de basis gekomen en hij heeft zich Oranje ingespeeld. Ik moet zeggen dat ik ook in de Champions League verbaasd ben over hoe makkelijk hij aanpikt op dat niveau. Voor hem is het geweldig.’

Öztürk gaat verder: ‘Ik denk bij alle Europese topclubs dat hij op de lijst staat, dat hij bekeken wordt. Omdat hij een aantal interessante kwaliteiten heeft. Dat is de snelheid, dat is de bewegelijkheid, en dat hij onder Slot ook op een intelligente manier leert lopen. Dat wordt een veelzijdige moderne linksback. Ik denk dat hij aan het einde van het jaar, als hij die ontwikkeling zo doorzet en in de Champions League ook nog wedstrijden speelt, dat er dan een bedrag uitkomt waar Feyenoord van gaat schrikken. Richting de vijftig miljoen denk ik.’

Reageer op dit artikel

5 reacties

Anoniem 14 oktober 2023 - 15:10

Ik denk eerder naar Engeland voor minimaal 80 miljoen!!! Wel een competitievere kompetitie t.o.v. de Nederlandse, echter ook daar gaat deze doelpuntenmachine zich wel redden.

Reply
Anoniem 14 oktober 2023 - 15:13

Laat hem eens een half seizoen super goed spelen niet een wedstrijd

Reply
r v d meer 15 oktober 2023 - 14:41

gimenez rond de 50 miljoen voor minder moet feyenoord dit niet doen kijk naar een goede spits kost al rond de 25 a 30 miljoen dit si een uitstekende spits dus die vraag prijs moet feyenoord hanteren en niet voor minder weg doen

Reply
Slimmerik 17 oktober 2023 - 05:02

We hebben het hier over Hartman!

Reply
Eric 16 oktober 2023 - 13:12

Boeiend. Geld interesseert me geen reet. Heb veel liever dat ze paar jaar op veld blijven in de Kuip en dan voor goed geld volgende stap maken . Ben supporter van Feyenoord en niet van de bankrekening of penningmeester.. Zie wat er gebeurt in 020 😜.

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws