Home Laatste Feyenoord Nieuws Hartman na ijzersterk debuut: ”Volgens mij maakte ik een mooi pannatje”

Hartman na ijzersterk debuut: ”Volgens mij maakte ik een mooi pannatje”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Quilindschy Hartman maakte vrijdagavond zijn debuut voor Oranje. De linksback maakte een ijzersterke indruk en scoorde meteen een doelpunt. Omdat hij zijn debuut maakte hield hij na afloop een speech.

‘Ik heb gezegd dat ik blij ben dat ze me goed hebben opgevangen, dat ik in een comfortzone ben beland’, zegt de verdediger tegen de NOS. ‘Dus dat is mooi, maar dat we teleurgesteld zijn is ook duidelijk, dus niet te lang gehouden.’ Hartman heeft genoten van zijn debuut. ‘Ik kan wel genieten, vooral voor de wedstrijd. Volkslied, dan kijk ik wel rond, dan zie ik mijn familie zitten. Tijdens de wedstrijd geniet ik ook, want je speelt op het hoogste niveau, misschien wel op de wereld.’

Over zijn doelpunt zegt hij: ‘Volgens mij maakte ik een mooi pannatje. De keeperstrainer heeft wel gezegd dat hij snel uitkomt, dus ik had het wel ergens nog in mijn achterhoofd. Bij Feyenoord loerde ik ook al een tijdje op, maar koos ik er niet vaak voor. Nu dacht ik, ik probeerde het eens.’

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert