Home Laatste Feyenoord Nieuws Fabrizio Romano: ‘Geen concrete interesse voor Timber’

Fabrizio Romano: ‘Geen concrete interesse voor Timber’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Quinten Timber is het seizoen sterk begonnen en is wekelijks een van de uitblinkers in het elftal van Arne Slot. De afgelopen weken gingen er geruchten over interesse van verschillende Europese topclubs, maar toch lijkt het erop dat de middenvelder voorlopig nog wel even bij Feyenoord blijft.

Fabrizio Romano: “Wat betreft Quinten Timber: hoewel hij gelinkt is aan Arsenal en andere clubs, heb ik geen update over Timber in relatie tot Arsenal of elke andere club.  Hij is een groot talent, maar hij moet zich nog ontwikkelen. Jurriën bevindt zich op een ander niveau en speelt in de top van het voetbal, maar Quinten heeft ook veel talent en heeft de potentie om ook de top te bereiken.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert