Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Hij vliegt erin, hij is voor niemand bang, speelt met bravoure”

”Hij vliegt erin, hij is voor niemand bang, speelt met bravoure”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

In de Dick Voormekaar podcast blikken Martijn Krabbendam en Sjoerd Keizer vooruit op de komende interlands. Tevens gaan de heren in op het spel van Quilindschy Hartman, die indruk maakt bij Feyenoord én het Nederlands elftal.

“Toevallig sprak ik wat internationals, en die waren allemaal wel onder de indruk van Hartman hoe die zich presenteert ook tijdens de training, hij vliegt erin, hij is voor niemand bang, speelt met bravoure. Dat rustige ongecontroleerde is wel uit zijn spel verdwenen.” De analist vond dat Hartman tegen Atlético Madrid, samen met Ramiz Zerrouki de beste man aan de zijde van Feyenoord was. “Als die ontwikkeling zich zo doorzet, ja natuurlijk is het dan een kandidaat om in het Nederlands Elftal te spelen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws