Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Ze gaan Geertruida kwijtraken, want hij is aanstaande wereldtop, en Trauner wordt ook een jaartje ouder’

‘Ze gaan Geertruida kwijtraken, want hij is aanstaande wereldtop, en Trauner wordt ook een jaartje ouder’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord zit momenteel in een goede flow. In de Champions League zijn de Rotterdammers nog volop in de race en ook in de competitie draait Feyenoord mee in de top. In de Voetbalpodcast van de NOS bespreekt men ook de toekomst van Feyenoord en de noodzaak om te investeren in een centrale verdediger. Gernot Trauner is een schot in de roos gebleken, maar hij kampt echter in zijn laatste periode in De Kuip met de ene na de andere blessure, en ook in de topwedstrijden lijkt de Oostenrijker moeite te hebben om aan te haken op het niveau.

”In de Conference League-finale was het ook niet al te best. Trauner is goed, maar mist altijd net dat kleine stukje waarin hij een klein slippertje begaat tegen de top.” Avsaroglu geeft wel kennen dat Trauner een absolute aanwinst is gebleken voor Feyenoord. ”Hij komt van Linz en het is een gouden vondst gebleken.”

”Ze gaan Geertruida kwijtraken, want hij is aanstaande wereldtop, en Trauner wordt ook een jaartje ouder. Het is denk ik wel een zorgpunt voor de toekomst van Feyenoord”, vervolgt Avsaroglu.  Jeroen Grueter zegt: ”Daar wordt op een gegeven moment wel op door geselecteerd. Ik blijf zeggen dat het probleem van Feyenoord tussen de palen ligt. Bijlow is natuurlijk een stuk beter dan Wellenreuter, maar achterin moet Feyenoord linksom of rechtsom gaan investeren.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert