Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Het zou mij verbazen als hij in de winter weggaat’

‘Het zou mij verbazen als hij in de winter weggaat’

door Dominique Rademaker
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Santiago Gimenez is het seizoen uitstekend begonnen. De Mexicaan scoorde al 12 keer en lijkt niet te stoppen. Arne Slot is niet bang voor een winters vertrek van de publiekslieveling. ”In de winter vinden ook niet de grootste transfers plaats”, zegt de oefenmeester in gesprek met De Telegraaf. ”Het is een bewuste keuze geweest van hem om te verlengen. Hij werkt hard en heeft een goede trainersstaf om zich heen. Dat heeft geresulteerd in de speler die hij nu is. Het zou mij verbazen als hij in de winter weggaat. Er moet ook een unieke club voor hem komen, maar die komt alleen als hij ook gaat scoren in de Champions League.”

Ook Gimenez zelf is niet bezig met een vertrek. ‘Dat is helemaal niet aan de orde nu. Ik heb mijn contract verlengd bij Feyenoord en ik voel me heerlijk in deze ontzettend goede groep. Het is de eerste keer in mijn carrière dat ik twaalf goals in acht wedstrijden maak. Ik zie dat alleen maar als een beloning voor alle energie die ik erin heb gestoken en alles wat ik hier heb meegemaakt.”

 

Reageer op dit artikel

1 reacties

B. DOMBURG 9 oktober 2023 - 13:55

GOALS IN DE CL?
DAN GAAT HIJ WEG.

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert