App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot kritisch: ‘Het tempo lag wat mij betreft niet op het niveau zoals ik dat graag zie.’

Slot kritisch: ‘Het tempo lag wat mij betreft niet op het niveau zoals ik dat graag zie.’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: MIscha Keemink

Na afloop van PEC Zwolle- Feyenoord verscheen Arne Slot voor de camera van ESPN. De 0-2 was genoeg vandaag, maar Slot was toch niet helemaal tevreden.  ‘Het tempo lag wat mij betreft niet op het niveau zoals ik dat graag zie.’

”We hebben wel compleet gedomineerd en zijn eigenlijk ook totaal niet in de problemen geweest.’ Vooral in de eerste helft was Feyenoord slordig. ‘In de rust wel even de puntjes op de i gezet en daarna vond ik dat we veel beter naar buiten kwamen.’

Aanvaller Yankuba Minteh kwam vandaag niet helemaal lekker uit de verf. ‘Ik vind over het algemeen dat hij wel het overzicht heeft, maar vandaag ging hij erg veel voor zijn eigen kans’, aldus de oefenmeester.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert