Home Laatste Feyenoord Nieuws Podcast Feyenoord: ”Dat is wel echt een ontwikkeling sinds de komst van Arne Slot.”

Podcast Feyenoord: ”Dat is wel echt een ontwikkeling sinds de komst van Arne Slot.”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

In de Podcast Feyenoord van RTV Rijnmond gaan de heren in op de wedstrijd van vanmiddag tegen PEC Zwolle. Feyenoord speelde niet groots, maar nam toch 3 punten mee naar Rotterdam.

”Het was hartstikke stil in het stadion. Iedereen werd een beetje in slaap gesust. Het is niet wat we van Feyenoord gewend zijn, maar ze komen dan uiteindelijk toch op voorsprong omdat Gimenez goed door blijft gaan. Feyenoord kwam er gewoon mee weg. De boel achterin zat wel goed dicht.”

Ondanks het matige spel heerste er tevredenheid. Dit heeft twee mogelijke oorzaken. Van Eersel: ”Het publiek accepteert wel dat er af en toe wat minder mooi gewonnen wordt. Zeker met wat Feyenoord de afgelopen jaren heeft laten zien.” Kranenburg ziet een andere reden. ”Vroeger werd er regelmatig niet gewonnen in het weekend na een topprestatie op een hoger niveau in Europa. Dat is wel echt een ontwikkeling sinds de komst van Arne Slot.”

Yankuba Minteh kwam vandaag niet helemaal lekker uit de verf. ”Dat zie je vaak bij jonge spelers, dat ze de ene week goed spelen en de andere week niet. Het leek alsof hij van z’n hele arsenaal schijnbewegingen er maar eentje had meegenomen. Hij liep als een soort sloopkogel dwars door mensen heen. Hij is met z’n snelheid heel gevaarlijk, maar vandaag even niet,” besluit Kranenburg.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert