App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws PEC-trainer Johnny Jansen geniet van Feyenoord: ”Ze voetballen op zo’n hoge intensiteit”

PEC-trainer Johnny Jansen geniet van Feyenoord: ”Ze voetballen op zo’n hoge intensiteit”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

PEC-trainer Johnny Jansen is onder de indruk van het spel van Feyenoord en kijkt uit naar de wedstrijd van vandaag.  “Eindelijk een tegenstander die ons goed ligt”, vertelt de oefenmeester tegen De Telegraaf. “Hoe ik naar Feyenoord heb gekeken woensdag? Daar heb ik gewoon van genoten, hoe ze gevoetbald hebben. Er staat gewoon echt een goede ploeg, met zóveel dynamiek. Ze voetballen op zo’n hoge intensiteit.”

“Dat ze tegen Atletico zo goed voor de dag komen, op dát niveau, dat is geweldig. Dat is mooi om naar te kijken. Hoe je het wendt of keert: Arne en z’n staf hebben er echt weer iets moois van gemaakt.” De trainer van de Zwollenaren is dus lovend, maar hoopt wel op een stunt. “We willen meedoen en hier echt een mooie wedstrijd voorschotelen. Met een resultaat.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert