App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Kieft: ”Bij Feyenoord viel Ramiz Zerrouki in positieve zin op”

Kieft: ”Bij Feyenoord viel Ramiz Zerrouki in positieve zin op”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Hoewel voor Feyenoord morgen alweer de wedstrijd tegen PEC Zwolle op het programma staat, praten de analisten nog na over het duel met Atletico Madrid. Wim Kieft laat in De Telegraaf zijn licht schijnen op de wedstrijd van afgelopen woensdag.

Feyenoord en PSV hebben met hun duels in de Champions League met Atletico Madrid en Sevilla reclame gemaakt voor de Hollandse School”, begint de analist. “Echter, in grote delen van die duels lagen er voor Feyenoord en PSV mogelijkheden om de duels in hun voordeel te beslissen. Daarvoor wordt iets meer kwaliteit in de afronding van de kansen gevraagd.”

Voor de analist viel Ramiz Zerrouki in positieve zin op. “Begrijpelijk dat Slot hem op het middenveld zette en Calvin Stengs naar de buitenkant dirigeerde. Dankzij deze logische aanpassing kwam Zerrouki eindelijk terug in de basisformatie. Hij liet zien moeiteloos op Champions League-niveau mee te kunnen. Een luxe-positie voor Slot, maar tegelijk treurig voor Zerrouki omdat hij Mats Wieffer voor zich heeft op het middenveld.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert