Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot blikt vooruit: ‘Toen ik in vliegtuig terug zat ben ik wedstrijden van Zwolle gaan kijken’

Slot blikt vooruit: ‘Toen ik in vliegtuig terug zat ben ik wedstrijden van Zwolle gaan kijken’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Nadat Feyenoord afgelopen woensdag het duel met Atletico Madrid verloor, heerst vooral teleurstelling. Trainer Arne Slot gaat niet bij de pakken neerzitten en kijkt vooruit naar het treffen met PEC Zwolle, welke voor zondag op het programma staat. ‘Toen ik in vliegtuig terug zat ben ik wedstrijden van Zwolle gaan kijken’, aldus de oefenmeester tegen Feyenoord Media.

‘Ze spelen heel verzorgd en goed voetbal, goed positiespel. Dat is denk ik mooi om te zien. Een degradatie hebben ze gehad, maar de identiteit die ze spelen is nog altijd behouden gebleven.  Dus een goed voetballende ploeg met een aantal spelers die goed zijn aan de bal. En een uitwedstrijd, en het maakt niet uit welke uitwedstrijd is maar waarin je heel goed moet zijn om te kunnen winnen.’

Slot weet dat ook PEC Zwolle graag de bal heeft en goed positiespel speelt. ‘Maar wij willen hem ook graag hebben. Normaal gesproken verwacht je dat wij hem dan iets meer zouden hebben. Maar een wedstrijd wordt ook beïnvloedt door het scoreverloop. Ik denk wel dat wij meer aan de bal zullen zijn dan Zwolle, maar dat is bijna in elke wedstrijd dat wij spelen het geval.’

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert