App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Santiago Gimenez Eredivisie Speler van de Maand

Santiago Gimenez Eredivisie Speler van de Maand

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord spits Santiago Gimenez is verkozen tot Eredivisie Speler van de Maand.

“Ik hoop dat ik dit gemiddelde vol kan houden, daar ga ik hard voor werken. Ik heb er vertrouwen in dat ik clubtopscorer kan worden maar het belangrijkste is dat we wederom kampioen worden”, begint Gimenez.

Tijdens de wedstrijd tegen Atletico was de spits geschorst en moest vanaf de kant toekijken. “Dat is afschuwelijk”, zegt de Mexicaan. “Je hebt veel zin om te spelen en dan moet je op de tribune zitten. Ik sta veel liever op het veld dan dat ik langs de kant sta. Maar ik denk dat het goed is dat ik geschorst ben, zodat ik er van leer en het niet nog eens gebeurt”, besluit hij.

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert