Home Laatste Feyenoord Nieuws Feyenoord nog zonder Ivanušec naar Zwolle

Feyenoord nog zonder Ivanušec naar Zwolle

door Feyenoord.nl
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord moet het zondag in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle nog stellen zonder Luka Ivanušec. De Kroatische aanvaller is nog niet hersteld van de blessure die hij opliep in de thuiswedstrijd tegen Celtic op 18 september.

‘Ik had stiekeme hoop dat hij voor de interlandbreak nog kon aansluiten, maar dat bleek niet realistisch’, vertelde Arne Slot vrijdag in een interview met Feyenoord Media. ‘Luka traint ook nog niet buiten. Het is jammer dat we nog niet over hem kunnen beschikken, maar gelukkig hebben we nog genoeg uitstekende buitenspelers over.’

PEC Zwolle – Feyenoord begint zondag om 12:15 uur en is live te zien op ESPN 2.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert