Home Laatste Feyenoord Nieuws Telegraaf: ‘Feyenoord doet zichzelf tekort in Madrid’

Telegraaf: ‘Feyenoord doet zichzelf tekort in Madrid’

door Dominique Rademaker
0 reacties

In de ochtendkranten gaat het uiteraard over de wedstrijd van Feyenoord gisteren in Madrid. De kranten zijn zeer te spreken over het spel van de Rotterdammers.

”Feyenoord doet zichzelf tekort”, aldus De Telegraaf ”Het uiteindelijke verschil tussen Atletico en Feyenoord op een geweldige voetbalavond in Madrid: effectiviteit. Zoals vooraf vaak aangehaald en verwacht mocht de ploeg van Arne Slot meedoen met de nummer 4 van Spanje om vervolgens toch af te druipen met een 3-2 nederlaag.”

”Zelfs in de eerste helft tweemaal op voorsprong komen, hielp de Rotterdammers niet aan minimaal een punt in het negentig minuten kolkende Metropolitano. Terwijl Feyenoord daar gezien het veldspel en de geleverde strijd tegen Atletico Madrid wel recht op had. Het was uiteindelijk de Spaanse international Alvaro Morata die Feyenoord het meeste pijn deed met twee doelpunten, terwijl invaller Yankuba Minteh twee zekere treffers verprutste.”

De media heeft er vertrouwen in dat Feyenoord de groepsfase van de Champions League gaat overleven. ”Helemaal omdat Feyenoord vanaf nu weer kan beschikken over Santiago Gimenez. Het ging in de aanloop veel over de geschorste Mexicaanse spits. Bewijst hij van het niveau Morata en Griezmann te zijn, dan komt het wel goed met Feyenoord. Want eigenlijk was het gebrek aan effectiviteit het enige wat de Rotterdammers de das om deed.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert