App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Hancko: ‘Wij zijn Feyenoord, we moeten er zondag weer staan’

Hancko: ‘Wij zijn Feyenoord, we moeten er zondag weer staan’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Bij Feyenoord verdediger David Hancko heerst vooral teleurstelling na de verloren wedstrijd tegen Atletico Madrid.

”We hadden hier gewoon een punt moeten pakken”, vertelt de verdediger in gesprek met het Algemeen Dagblad. ”In het verleden dachten mensen misschien: Feyenoord uit bij Atlético Madrid? Dat wordt gewoon 4-0 en snel weer naar huis met die jongens. Maar hoe deze technische staf ons voorbereidt op wedstrijden, dat is zo ongelooflijk professioneel. We wisten wat ons te wachten stond en daarom doet het pijn dat we toch hebben verloren. Het is gewoon heel erg balen. Atlético krijgt vier kansen en het is driemaal raak. Toch goed gespeeld? Bedankt, maar wij willen meer. Veel meer.” Zondag staat alweer de volgende wedstrijd op het programma. ”En nee, PEC-uit zondag is niet moeilijk. We weten hoe we snel moeten herstellen en wij zijn Feyenoord, we moeten er zondag weer staan.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert