Home Laatste Feyenoord Nieuws Zerrouki: ‘Ik heb mijn best gedaan. Ik heb alles gegeven voor het team.’

Zerrouki: ‘Ik heb mijn best gedaan. Ik heb alles gegeven voor het team.’

door Dominique Rademaker
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Ramiz Zerrouki mocht in het Champions League duel met Atletico Madrid in de basis starten. Na afloop stond de middenvelder RTL te woord.

‘Ik denk als je zo’n mooie wedstrijd mag spelen uit bij Atletico, en je zit zo in de wedstrijd’, begint de international tegenover RTL ‘In balbezit ben je ook de betere ploeg. Maar je krijgt in cruciale momenten drie,  vier keer dat ze bij ons in de buurt komen drie goals tegen.’

Uiteindelijk ontstonden de tegengoals uit foutjes. ‘Voetbal bestaat natuurlijk uit fouten. De meeste doelpunten worden gemaakt door fouten van de tegenstander. Daar moeten we van leren dat we in principe volgende keer helemaal niks weggeven.’ Zerrouki zelf speelde ook een goede wedstrijd. ‘Ik heb mijn best gedaan. Ik heb alles gegeven voor het team.’

Reageer op dit artikel

1 reacties

ARIE HOOGSTAD 5 oktober 2023 - 10:09

Goed gespeeld jonge.

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert