Home Laatste Feyenoord Nieuws Spaanse media vol lof over Feyenoord en Het Legioen

Spaanse media vol lof over Feyenoord en Het Legioen

door Dominique Rademaker
0 reacties

Feyenoord heeft ook in Europa vanavond weer een goede indruk weten te maken.

”Het Metropolitano was aan het bidden voor het einde van de wedstrijd”, aldus Marca. ”Als de Champions League een rollercoaster is, ging Atlético van de helling af. Feyenoord deed wat het goed kan, gaatjes zoeken in de bij elkaar geraapte defensie van Atleti. De 2-2 van Grizi was een oneerlijke weergave van de eerste 45 minuten.”

Naast het goede spel is het Spaanse AS ook vol lof over het legioen. ”De 3.500 fans van Feyenoord vulden het Metropolitano met decibellen en reflecteerden daarmee het Feyenoord dat brutaal en moedig voor de dag kwam. Met de borst vooruit werd er chaos gezaaid. Atleti werd onmiddellijk begraven. Paixão bracht de samba, Stengs de balans.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert