Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot: ‘Je bent nu vooral teleurgesteld omdat je geen resultaat boekt’

Slot: ‘Je bent nu vooral teleurgesteld omdat je geen resultaat boekt’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Na afloop gaf Feyenoord trainer Arne Slot zijn visie op het duel tegen Atletico Madrid. Bij de oefenmeester heerst vooral teleurstelling.

‘ Je bent nu vooral teleurgesteld over het feit dat je geen resultaat meeneemt, omdat je ook weet dat het maar om zes wedstrijden gaat en dan is resultaat heel belangrijk, dus daar ben je vooral teleurgesteld over. Kijk als je volgende week in de interlandbreak zit en ik kijk die wedstrijd terug, zal ik vast veel dingen zien waar ik vrolijk van kan worden, maar op dit moment is het vooral heel teleurstellend dat we geen resultaat hebben.”

Op de vraag wat het hem zegt dat  Feyenoord de eerste ploeg is die zoveel kansen weet te creëren zegt de oefenmeester: ” Ja zeker, aan de bal en zonder de bal en dat vond ik ook wel weer een goede stap ten opzichte van de wedstrijd tegen bijvoorbeeld Ajax, waar ik in de eerste minuten niet zo tevreden was over hoe we dat aan de bal deden en ook niet hoe we aan het druk zetten waren. We hebben volgens mij voldoende mogelijkheden gehad om meer dan twee keer te scoren en hebben niks weggeven, maar aan het eind van de rit gaat het in voetbal over resultaat”

 

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert