Home Laatste Feyenoord Nieuws Mossou: ”Het hoort allemaal bij zo’n grote wedstrijd”

Mossou: ”Het hoort allemaal bij zo’n grote wedstrijd”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

In de Voetbalpodcast van het AD blikt Sjoerd Mossou vooruit op het duel met Atletico Madrid. Feyenoord moet het in Madrid doen zonder sterkhouder Santiago Gimenez.

Mossou:

“Het heeft geen zin om daar heel lang over te filosoferen. Ze hebben met Ueda wel gewoon een prima back-up. Er is een tijd dat ze met Kramer in de Champions League moesten spelen toen Jørgensen geblesseerd raakte en Dylan Vente kwam er nog in tegen Manchester City. Die tijd is geweest. Je hebt een oke back-up normaal gesproken. Hij heeft weinig minuten gemaakt maar toch. En het is een goed elftal, dus je moet er niet te lang bij stil staan. Je hebt ook niets te verliezen in deze wedstrijd.”

Feyenoord gaat zonder druk richting de wedstrijd. “Er is niets om te verliezen, het is een prachtige wedstrijd en je hebt ook reden om een beetje gezond vertrouwen in het elftal te hebben.” Voor de supporters is het een stuk relaxter. “Het vorige elftal in de Champions League liep op zijn tenen daardoor was je voor de wedstrijden bang dat je van het veld geblazen werd. Je kan met een soort gezond vertrouwen naar die wedstrijd toe en als je hem verliest is het ook niet erg. Dat is voor Feyenoordsupporters volgens mij pure luxe.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert