Home Laatste Feyenoord Nieuws El Ahmadi: ‘Uiteindelijk heeft Atletico verder nauwelijks kansen gehad’

El Ahmadi: ‘Uiteindelijk heeft Atletico verder nauwelijks kansen gehad’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Oud-aanvoerder Karim El Ahmadi geeft aan tafel bij ESPN zijn visie op de wedstrijd van vanavond.

 El Ahmadi: ”Er waren twee momenten dat Trauner Morata kwijt was, maar uiteindelijk heeft Atletico verder nauwelijks kansen gehad. De beste kansen waren voor Feyenoord.’’ Ook Marciano Vink is positief: ‘’Voor mij zijn Feyenoord en Atletico gewoon de favorieten voor overwintering in deze poule. Hoe Lazio vorig jaar speelde en het feit dat ze dit jaar niet sterker zijn geworden, waar Feyenoord wel veel sterker is geworden, acht ik Feyenoord sterker dan Lazio.”

”Helemaal als je ziet hoeveel druk Feyenoord nog in de slotfase op Atletico zet. Feyenoord hoeft niet bang te zijn voor Atletico-thuis, met het publiek erachter moet je echt een hele grote ploeg zijn om Feyenoord in De Kuip te verslaan. Ik vind Feyenoord licht de favoriet thuis tegen Atletico. Met dat publiek erachter kan Feyenoord nog net een stapje meer in het druk zetten.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws