Home Laatste Feyenoord Nieuws Trauner: ‘Wij als verdedigers zullen tegen twee spitsen van wereldklasse staan’

Trauner: ‘Wij als verdedigers zullen tegen twee spitsen van wereldklasse staan’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Gernot Trauner stond voorafgaand aan het duel met Atletico Madrid samen met Arne Slot de media te woord. De aanvoerder van Feyenoord kijkt uit naar het treffen met de Spaanse grootmacht, zo laat hij weten op de persconferentie.

Over de kwaliteiten van de ploeg van Simeone is Trauner duidelijk: ‘We hebben twee jaar geleden tegen ze gespeeld in een vriendschappelijke wedstrijd in de voorbereiding en toen voelden we al hun mentaliteit, ze willen elke wedstrijd winnen en accepteren geen verlies of tegengoals.’

‘Wij als verdedigers zullen tegen twee spitsen van wereldklasse staan, dat is Champions League niveau,’ doelt hij op Antoine Griezmann en Álvaro Morata. De Oostenrijker is desalniettemin vol zelfvertrouwen: ‘Ik verwacht dat ik stabiel ben, dat ik klaar ben om mee te concurreren.’

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws