App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Simeone: ”Ik hou ervan hoe ze spelen”

Simeone: ”Ik hou ervan hoe ze spelen”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Waar Arne Slot uitgebreid de tijd nam om de pers te woord te staan, hield Atletico trainer Diego Simeone het kort.

”Ik hou ervan hoe ze spelen”, zegt de oefenmeester tegen Voetbal International over Feyenoord. Arne Slot krijgt nog wel de credits. ”Ze doen dat met veel dynamiek, op een manier waarin je de hand herkent van de hun trainer.”

Simeone is niet van mening dat Feyenoord en Atlético Madrid op elkaar lijken. ”In verschillende competities zijn altijd teams die op elkaar lijken. Dat de trainer van Feyenoord zegt dat zij hun beste wedstrijd van het seizoen moeten spelen om van ons te kunnen winnen? Een vorm van respect? Nee, ik zie dat enkel en alleen als zijn opinie.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert