Home Laatste Feyenoord Nieuws 1908: IJzersterke onderhandelingspositie Feyenoord zonder afkoopclausules

1908: IJzersterke onderhandelingspositie Feyenoord zonder afkoopclausules

door Dominique Rademaker
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Volgens 1908 heeft Feyenoord momenteel een ijzersterke onderhandelingspositie op de transfermarkt. Momenteel is er in de selectie van trainer Arne Slot geen enkele speler die een afkoopclausule in zijn contract heeft.

Hierdoor staan de Rotterdammers sterk en kan het een speler aan zijn contractduur houden.

Reageer op dit artikel

1 reacties

Mike 3 oktober 2023 - 17:44

Simpel te verklaren met gezond verstand. De best spelers die mogen vertrekken hebben kortlopende contracten (zie Geertruida) mocht hij nu worden verkocht dan krijgt de club de hoofdprijs, daar waar hij volgend jaar voor veel minder zal worden verkocht, een soort van ongeschreven clausule. De nadere spelers liggen voor vele jaren vast. Echter na drie jaar zal je moeten heronderhandelen of lagere transfersommen moeten accepteren, waar je soms om een speler vast te kunnen houden weer een clausule zal moeten toepassen. Wat we nu zien is het gevolg van constante nieuwe spelers aangevuld met talenten. Clausules komen pas wanneer je sterkhouders wil verlengen die eigenlijk weg willen dan wel bij veel andere clubs concreet op de radar staan. Dus niet zoals met Idrissi of Jahanbakhs waar zogenaamd veel clubs interesse hebben maar geen hond een cent willen betalen om ze vast te leggen

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert