App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Vorig seizoen waren de buitenspelers misschien wel de zwakste schakels in het elftal, maar nu zijn ze juist de sterkste spelers geworden’

‘Vorig seizoen waren de buitenspelers misschien wel de zwakste schakels in het elftal, maar nu zijn ze juist de sterkste spelers geworden’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord komt ook dit seizoen weer prima voor de dag. Waar vorig seizoen vaak kritiek was op de buitenspelers, is dat dit seizoen totaal anders. De Rotterdammers hebben met Paixão, Ivanusec en Minteh flink wat wapens in de voorhoede. In de NOS Voetbalpodcast komt dit uitgebreid ter sprake.

”Ik moet zeggen dat de vleugelspelers het toen ook prima hebben gedaan, alleen niet zo dominant en opvallend als de spelers het nu doen”, begint Arman Avsaroglu. ”Igor Paixão heeft grote stappen gemaakt en zit bijna op het niveau van Sinisterra, die de grote ster aan de zijkant van Feyenoord was. Minteh is veelbelovend en ik heb er alle vertrouwen in dat Luka Ivanušec weer belangrijk gaat worden als hij terugkomt. ”Vorig seizoen waren de buitenspelers misschien wel de zwakste schakels in het elftal, maar nu zijn ze juist de sterkste spelers geworden”, vult Jeroen Grueter aan. ”Als we vorig jaar over het elftal spraken en keken waar er nog verbeteringen konden plaatsvinden, wees iedereen naar de flanken, en daar was ik het ook wel mee eens. Ze hebben die positie nu dusdanig versterkt dat het samen met de centrumspits nu de sterkste punten van het elftal zijn geworden.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert