Home Laatste Feyenoord Nieuws Gouka: ‘Qua tegenstander is het de grootste wedstrijd van Feyenoord onder het bewind van Slot’

Gouka: ‘Qua tegenstander is het de grootste wedstrijd van Feyenoord onder het bewind van Slot’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Woensdag staat in Madrid het treffen met Atletico op het programma. De Rotterdammers zijn in vorm, maar treffen met Atletico de sterkste ploeg uit groep E.

“Qua tegenstander is het de grootste wedstrijd van Feyenoord onder het bewind van Slot”, begint Gouka. “Ze hebben Marseille en Roma gehad, maar dit is een ploeg die tegen de top aan zit. Het is in ieder geval een ploeg waar je niet zomaar van wint, al zal Feyenoord wel veel de bal hebben. Het gevoel zal anders zijn dan bijvoorbeeld tegen Manchester City in 2017. Toen zeiden de spelers: ‘Dit is de echte top. Het gaat zoveel sneller, we worden kleurenblind gespeeld en we weten niet hoe we ooit dit niveau zouden moeten benaderen.’ Zo’n gevoel gaan de spelers straks niet hebben. Atlético heeft andere kwaliteiten. Het is niet dat ze zelf helemaal niet voetballen, maar Osasuna – wat niet de grootste club van Spanje is – had de hele tweede helft de bal. Dat gaat Feyenoord straks ook overkomen. Dan is de vraag: lopen ze in de val van Atlético, of kan Feyenoord ze in balbezit echt achteruit drukken? Daar ben ik wel benieuwd naar.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert