App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Valentijn Driessen: ‘Zoveel beter dan de rest’

Valentijn Driessen: ‘Zoveel beter dan de rest’

door Dominique Rademaker
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Valentijn Driessen weet zo goed als zeker dat de titelstrijd dit seizoen tussen Feyenoord en PSV gaat, zo laat hij weten in De Telegraaf.

“Ik had het er bij Feyenoord met Arne Slot over. Je kan zien hoe zwaar die punten wegen die je tegen kleinere clubs verliest” begint Driessen. “Hij liet twee punten liggen tegen Fortuna Sittard en twee tegen Sparta. Dat zijn vier punten. We zijn nu zeven wedstrijden onderweg en hij heeft de rest allemaal gewonnen. Vijf wedstrijden achter elkaar gewonnen en hij reikt niet verder dan de vierde plaats. PSV heeft alles gewonnen dus die staan vier punten boven Feyenoord en die verspelen bijna geen punten.” Driessen weet ook dat het later in het seizoen anders kan zijn. “Dan weet ik wel, dan is het straks voorjaar, en dat gebeurt bijna ieder jaar, en dan kom je in een fase dat je punten gaat verspelen. Dan komt de boel wel weer bij elkaar. Maar Feyenoord en PSV zijn zoveel beter dan hun tegenstanders dat ze niet zo makkelijk punten zullen verspelen. Als je ook ziet hoe makkelijk Feyenoord ook wint van Ajax.”

Reageer op dit artikel

1 reacties

Anoniem 2 oktober 2023 - 22:19

Zo is het , was ook vorig jaar niet zo,n goed begin maar nu al is het een team.Klasse Arne Slot.

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert