Home Laatste Feyenoord Nieuws Van Eersel: ‘Er gaat altijd dreiging van hem uit’

Van Eersel: ‘Er gaat altijd dreiging van hem uit’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: MIscha Keemink

Yankuba Minteh is het seizoen bij Feyenoord uitstekend begonnen. De huurling van Newcastle United is een aanval gebleken in de aanval bij de Rotterdammers. Gisteren in de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles was de Gambiaan een plaag voor de defensie van de ploeg uit Deventer en was hij met een goal weer belangrijk voor zijn ploeg. De heren van FC Rijnmond spreken zelfs over zijn beste wedstrijd in het shirt van Feyenoord.

”Hij speelde een hele goede wedstrijd en heeft al een aantal goede invalbeurten bij Feyenoord gehad”, zegt Dennis van Eersel. ”Er gaat altijd dreiging van hem uit, met de snelheid die hij heeft. Het is echt een wapen in het elftal, wat andere spelers wat minder hebben. Prima dat Feyenoord hem dus huurt. Zaterdag vond ik zijn beste basisoptreden tot nu toe. Hij had er in de tweede helft nog een moeten maken, alleen schoot hij die naast.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws