App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Het is gewoon een geweldige spits’

‘Het is gewoon een geweldige spits’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Santiago Gimenez stond ook gisteren tijdens de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles weer op scherp en mocht alweer zijn tiende doelpunt dit seizoen noteren. Karim El Ahmadi was tegenover ESPN lovend over de Mexicaan.

”Hij was weer de hele wedstrijd scherp voor de goal. Hij is compleet aan het worden in het meevoetballen, verdedigers weten echt niet wat ze met hem aan moeten. Bij hem zit er bij het afwerken altijd een idee achter, hij maakt een hele scherpe indruk. Wanneer hij dit soort dingen ook gaat doen in de grote wedstrijden, dan is hij klaar voor de Europese top. Dit seizoen moet hij het laten zien, vorig seizoen heeft hij een aantal kansen gehad tegen AS Roma, toen vond ik nog niet dat hij er klaar voor was. De indruk die hij nu op mij maakt is dat hij er nu wel klaar voor is. Volgens mij heeft het winnen van de Gold Cup ook veel met hem gedaan. Het is gewoon een geweldige spits.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert