Home Laatste Feyenoord Nieuws Jeroen Grueter vreest niet voor winters vertrek: ‘Wat is er mooier dan nog een keer kampioen met Feyenoord?’ (video)

Jeroen Grueter vreest niet voor winters vertrek: ‘Wat is er mooier dan nog een keer kampioen met Feyenoord?’ (video)

door Redactie FR010.nl
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord opent speelronde zeven van de eredivisie deze zaterdag met een thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Afgelopen woensdag wonnen de Rotterdammers nog met 4-0 in de Johan Cruijff Arena van aartsrivaal Ajax. Een knap resultaat, vanwege verschillende redenen. NOS-verslaggever Jeroen Grueter legt uit in FC Rijnmond.

Grueter is niet bang voor een snel vertrek van de Mexicaan. “Ik heb de indruk dat hij het heel goed naar zijn zin heeft en er voor hem geen aanleiding is weg te gaan. Wat is er nou mooier dan nog een keer kampioen worden met Feyenoord, het heel goed gaan doen in de Champions League en topscorer van Nederland worden? Dat is toch veel mooier dan voor hoeveel geld dan ook in de winterstop weg gaan?”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert