App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws KNVB gaat clubs die in overtreding gaan fors straffen

KNVB gaat clubs die in overtreding gaan fors straffen

door Dominique Rademaker
2 reacties

De Rijksoverheid, de KNVB en hun samenwerkingspartners hebben het gezamenlijke plan om racisme en discriminatie in het voetbal te bestrijden. Dit zal concreet betekenen dat clubs die in overtreding gaan kunnen rekenen op forse straffen.

”Een onafhankelijk aanklager toetst bij incidenten of clubs voldoende hebben gedaan om kwetsende spreekkoren te bestrijden”, aldus de KNVB. ”Eventuele straffen voor clubs variëren van (voorwaardelijke) boetes, het spelen van wedstrijden zonder (uit)publiek tot het in mindering brengen van punten. Aanstichters van en/of deelnemers aan ongewenste spreekkoren worden opgespoord en vervolgens gecorrigeerd via de ketenbenadering: BVO, KNVB, politie en justitie.”

 

Reageer op dit artikel

2 reacties

bart vervaet 28 september 2023 - 17:06

ze moeten elke club die met vuurwerk of bekers gooit na twee keer stil leggen regelmetaire 0-3 overwinning voor de andere club en de club die het doet 3 punten in mindering in de stand dan laten ze het wel uit hun hoofd die hersenloze benadeel je je club

Reply
Anoniem 28 september 2023 - 17:21

Dus wat krijg 020 nu dan

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert