Home Laatste Feyenoord Nieuws Kaartverkoop Celtic – Feyenoord start vrijdag

Kaartverkoop Celtic – Feyenoord start vrijdag

door Feyenoord.nl
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord heeft 2.700 kaarten ter beschikking gekregen voor de uitwedstrijd tegen Celtic in de groepsfase van de Champions League. De wedstrijd in Glasgow (Schotland) wordt gespeeld op woensdag 13 december om 21:00 uur (20:00 uur plaatselijke tijd). In dit bericht lees je meer informatie over de kaartverkoop.

De kaartverkoop gaat op vrijdag 29 september van start voor Diamondcard- en Goldcardhouders. Zij kunnen vanaf 10:00 uur een kaart bestellen. Op maandag 2 oktober vanaf 10:00 uur zijn Silvercardhouders aan de beurt.

De prijs per kaart bedraagt € 75,- (ticket € 70,- plus € 5,- organisatiekosten). Per uitkaarthouder kan maximaal één kaart worden gekocht en deze is niet overdraagbaar. Het is niet meer mogelijk om een uitkaart aan te vragen. Kaarten zijn verkrijgbaar via de officiële Feyenoord Ticketshop. Klik hier voor alle kaartverkoopinformatie.

Mindervaliden

Er zijn twaalf mindervalide kaarten beschikbaar en twaalf kaarten voor begeleiders. Prijs per kaart is € 42,- en een begeleiderskaart is ook € 42,-. Mindervaliden kunnen zich vanaf vrijdag 29 september 10:00 tot vrijdag 6 oktober 17:00 uur melden via DLO@feyenoord.nl.

Omwisselen

Voor deze wedstrijd is het (eventueel) omwisselen nog niet bekend. Kaartkopers worden daar later over geïnformeerd.

De Feijenoorder-reis

Feyenoord Supportersvereniging De Feijenoorder organiseert een vlieg- en busreis naar Glasgow. De prijs voor de vliegreis is voor De Feijenoorder-leden €435,- inclusief kaart. Niet-leden betalen €485,- inclusief kaart. De prijs voor de busreis naar Glasgow is €265,- voor De Feijenoorder-leden inclusief kaart. De prijs voor niet-leden bedraagt €300,- inclusief kaart. In de ticketshop wordt de niet-leden prijs weergegeven. Leden van De Feijenoorder krijgen het ledenvoordeel binnen twee weken na de wedstrijd teruggestort op hun rekening.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert