App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Dick Advocaat ziet af van klus op Antillen

Dick Advocaat ziet af van klus op Antillen

door Redactie FR010.nl
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Dick Advocaat wordt nu niet de nieuwe bondscoach van Curaçao, laat VI weten. De deze week 76 jaar geworden Hagenaar was al enkele weken volop in gesprek met de Antilliaanse voetbalbond, maar ziet nu nog te veel onzekerheden om in het avontuur te stappen.

,,Er zijn nog te veel open eindjes om op dit moment het avontuur aan te gaan”, merkt Advocaat, vorig seizoen nog coach van ADO Den Haag, op tegen VI. ,,Dan heb je het over zaken in de organisatie, die eerst goed moeten worden geregeld. Wel heb ik een aantal fijne gesprekken gevoerd en ben ik over het sportieve project positief. Mogelijk dat het in de nabije toekomst alsnog concreet kan worden, maar voorlopig is het niet langer meer een optie.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert