Home Laatste Feyenoord Nieuws Timber: ‘Volgens mij de grootste uitslag ooit in de ArenA, dat is een heerlijk gevoel’

Timber: ‘Volgens mij de grootste uitslag ooit in de ArenA, dat is een heerlijk gevoel’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Quinten Timber zit helemaal op zijn plek bij Feyenoord. Tijdens De Klassieker was hij met een assist wederom belangrijk voor zijn ploeg.

”Dat kan je wel zeggen,” begint de middenvelder in gesprek met Feyenoord Media. ”Uiteindelijk hebben we nu gewonnen, met een 0-4 overwinning. Volgens mij de grootste uitslag ooit in de ArenA, dat is een heerlijk gevoel.” Feyenoord zat er direct lekker in. ”Volgens mij hadden we na een minuut al een grote kans. Santi scoort ook best wel snel. We hebben met z’n allen goed verdedigd en bijna geen kans weggegeven. Daarbij creëer je ook nog wat kansen met een kopbal van Gernot. Ik denk dat we het goed hebben gedaan als team. Ik ben trots op het team.”  Timber blikt ook nog even terug op de wedstrijd van zondag. ”Het voelt alweer een tijd geleden, moet ik zeggen. Het was een goed gevoel. De wedstrijd was nog niet klaar, dus had er nog weinig over nagedacht. We moesten gewoon ons spel doortrekken, ikzelf ook. Dat hebben we vandaag geprobeerd. Ik ben trots op het team.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws