App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot: ‘Geweldige prestatie’

Slot: ‘Geweldige prestatie’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Arne Slot is zeer trots op de prestatie van Feyenoord, zo laat hij weten tegen ESPN.

‘Geweldige prestatie als het gaat om persoonlijkheid en verdedigende organisatie’, aldus de oefenmeester tegen ESPN. ‘Dat is de reden waarom we voor de tweede keer op rij in de ArenA winnen.’  Dat Feyenoord ook de tweede keer weet te ‘winnen’ vindt Slot knap. ‘Dan is het des te fijner als je dan met zo’n persoonlijkheid speelt en dat je de tweede keer ook weer wint en dat het hopelijk nu ook over onze prestatie kan gaan en niet wat er is gebeurd afgelopen zondag.’

Santiago Gimenez was met een hattrick en een assist belangrijk voor de ploeg. Hans Kraay jr.  vraagt Slot of er al een schaduwlijst is, mocht de goalgetter vertrekken. ‘Hij is goed bezig. Het mooie van Feyenoord is dat wij afgelopen zomer in staat zijn geweest om een hoop geld uit te geven, misschien niet gelijk voor de basis, maar ook voor vervangers.’

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert