App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Hattrick hero Gimenez: ‘Ik ben heel trots op het team’

Hattrick hero Gimenez: ‘Ik ben heel trots op het team’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: MIscha Keemink

Santiago Gimenez was met 3 doelpunten en een assist belangrijk voor Feyenoord in de wedstrijd tegen Ajax. De Mexicaan heeft geen moment twijfels gehad over het restant van deze wedstrijd.

‘Ik ken mijn team’, zegt de aanvaller tegen ESPN. ‘We werken er hard voor en ik zag de jongens voor de wedstrijd, en ze waren erg geconcentreerd. Ik ben heel trots op het team. We speelden heel goed. We hebben de focus gehouden. Voor mij was het niet één winstpartij maar twee.’ Gimenez blikte terug op de wedstrijd en gaf daarbij alle credits aan Quinten Timber, die een belangrijke rol speelde. ‘Hij geeft me een perfecte bal. We trainen er op. Het was nu in de wedstrijd, en het werkt.’ Voor zijn trainer heeft hij niets dan goede woorden over. ‘We geloven heel erg in hem. Hij weet precies wat er in de wedstrijd gaat gebeuren.’

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert