Home Laatste Feyenoord Nieuws Gullit: ‘Dat kan toch niet!’

Gullit: ‘Dat kan toch niet!’

door Dominique Rademaker
2 reacties Foto: Mischa Keemink

Gisteravond schoof Ruud Gullit aan bij Rondo en ging het uiteraard over de gestaakte Klassieker van afgelopen zondag.  Hij moet lachen om Ajax en begrijpt niet dat de Amsterdammers hebben overwogen om juridische stappen te nemen.

“Ik heb nog nooit zoveel bekertjes op het veld gezien sinds dat we de wedstrijden staken als er bekers op het veld komen. Elke keer maar weer. Je moet degenen die dat doen niet belonen. Je moet zeggen: ‘Als je dat doet, dan verlies je gewoon de wedstrijd met 3-0.’ Dan weet je dat je je eigen club benadeelt en dan is het klaar. Dan hoor ik ook nog eens dat Ajax juridische stappen wil ondernemen! Dat kan toch niet?! Dat kan toch niet!”, aldus Gullit.

Reageer op dit artikel

2 reacties

Anoniem 26 september 2023 - 15:20

Het is grote poppenkast bij de knvb
Eruit met al die lui.

Reply
Sjaak 26 september 2023 - 15:24

Inderdaad. Keihard straffen!

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert