App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws KNVB maakt speeldatum restant Ajax – Feyenoord bekend

KNVB maakt speeldatum restant Ajax – Feyenoord bekend

door Redactie FR010.nl
5 reacties

Het restant van de Eredivisiewedstrijd Ajax – Feyenoord wordt op woensdag 27 september (vanaf 14.00 uur) zonder publiek uitgespeeld. Dat is maandag besloten door het competitiebestuur betaald voetbal (KNVB, ECV en CED).

Zondag werd Ajax – Feyenoord na 55 minuten definitief gestaakt, omdat tot tweemaal toe vanaf de tribune vuurwerk op het veld werd gegooid. Na een gestaakte wedstrijd bepaalt het competitiebestuur betaald voetbal wat er met de wedstrijd gebeurt. Daarbij is het uitgangspunt dat de competitie zo eerlijk mogelijk moet verlopen en een duel dus het liefst op het veld wordt beslist.

De wedstrijd moet dan op de kortst mogelijke termijn worden hervat. Het tijdstip is in overleg met de gemeente Amsterdam vastgesteld. Dat betekent dat wedstrijd Ajax – FC Volendam, die voor woensdag 27 september stond gepland, wordt uitgesteld naar een later moment.

Reageer op dit artikel

5 reacties

Anoniem 25 september 2023 - 16:16

Belachelijk ik vind dat Feyenoord benadeeld word en Ajax geen verdere straf is absurd

Reply
Tim 26 september 2023 - 10:16

helemaal met je eens man, belachelijk dit

Reply
Anoniem 25 september 2023 - 16:25

Als dit alles is aan straf dan is het wel erg duidelijk dat de KNVB achter Ajax staat, dit is gewoon belachelijk.
Het moet zo zijn: De wedstrijd is geëindigd in het voordeel van Feyenoord met 0-3,, Ajax is verplicht om zo snel mogelijk netten te plaatsen zoals in de kuip en tevens 2 wedstrijden zonder publiek, ook alle onkosten die door Feyenoord zijn gemaakt moeten door Ajax betaald worden.

Reply
Stefhan 25 september 2023 - 21:46

Bezopen!

Reply
Nico Snel 26 september 2023 - 16:03

De toeschouwers de helft van de toegangsprijs terug. Verhalen op de vuurwerkgooiers.

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert