App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Jean-Paul van Gastel tekent bij NAC

Jean-Paul van Gastel tekent bij NAC

door Redactie FR010.nl
0 reacties Foto: Mischa Keemink

NAC heeft Jean-Paul van Gastel aangetrokken als nieuwe hoofdtrainer. Van Gastel tekent een contract tot het einde van het seizoen met een optie voor nog twee seizoenen. De beslissing om de in Breda geboren oefenmeester te contracteren was zondagochtend het gevolg van een unaniem besluit van de directie. Ook de toezichthouders (RvC) gaven hun fiat aan de beslissing.

Van Gastel was eerder acht jaar lang assistent-trainer bij Feyenoord, de club waar hij als speler een belangrijk deel van zijn loopbaan doorbracht. Ook speelde hij voor Willem II, Ternana Calcio, Como en De Graafschap. Daarnaast speelde hij vijf interlands voor het Nederlands elftal. In 2020 vertrok Van Gastel als assistent-trainer naar het Chinese Guangzhou R&F. In 2021 werd hij hoofdtrainer bij de club uit China.

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert