Home Laatste Feyenoord Nieuws Sneijder: ‘We zijn misschien de afgelopen weken wel verwend geworden door Feyenoord, maar kom op!’

Sneijder: ‘We zijn misschien de afgelopen weken wel verwend geworden door Feyenoord, maar kom op!’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord won dinsdag zijn eerste Champions League wedstrijd van het Schotse Celtic. Wesley Sneijder wilde tijdens de uitzending van RTL7 gisteravond nog even een punt maken.

”Ik wil wel nog wat over Feyenoord zeggen”, begint Sneijder. ”Een klein dingetje over Feyenoord: iedereen heeft het hier, dat lees je vandaag ook weer en dat hoor je overal: Feyenoord was niet best, maar dat is juist ook nu de kracht van Feyenoord.”

”Een niet goed spelende Feyenoord, geen top spelende Feyenoord, die toch de eerste wedstrijd in de Champions League met 2-0 wint. We zijn misschien de afgelopen weken wel verwend geworden door Feyenoord, maar kom op. Laten we wel bij de realiteit blijven”, benadrukt de oud-international . ”Het hoeft niet altijd goed te zijn, de punten zijn belangrijk.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws