Home Laatste Feyenoord Nieuws Wieffer: ‘Ajax uit blijft gewoon een heel lastige wedstrijd’

Wieffer: ‘Ajax uit blijft gewoon een heel lastige wedstrijd’

door Dominique Rademaker
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Zondag staat in Amsterdam De Klassieker op het programma. Waar de Rotterdammers blaken van zelfvertrouwen, rommelt het in Amsterdam. Toch tempert middenvelder Mats Wieffer de verwachtingen.

”Ajax uit blijft gewoon een heel lastige wedstrijd”, zegt de middenvelder in gesprek met het Algemeen Dagblad. ”En dat wij de afgelopen vier wedstrijden goed hebben gespeeld, betekent niet dat het een makkie wordt. Zeker niet zelfs. Ajax blijft gewoon een elftal met goede spelers. Ajax zal er vol voor gaan, ook zij moeten winnen. Dan zal het hard tegen hard gaan. Wij moeten zondag gewoon goed zijn aan de bal. En misschien dat ze een andere speelstijl toepassen, zeker in het begin van de wedstrijd. Maar hoe dan ook: ik denk wel dat wij er met een heel goed gevoel naar toe gaan na vier goede wedstrijden achter elkaar.’

Reageer op dit artikel

1 reacties

Hanvdakker 20 september 2023 - 17:32

Heel goed gezien Mats. Ik wacht ook tot 16.45

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws