Home Laatste Feyenoord Nieuws Mossou: ‘Je moet constateren dat overwintering in de Champions League een realistische doelstelling is’

Mossou: ‘Je moet constateren dat overwintering in de Champions League een realistische doelstelling is’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

In de AD Voetbalpodcast gaat Sjoerd Mossou in op de overwinning van Feyenoord in de eerste Champions League wedstrijd.

Dit team van Arne Slot is al gewend aan een hoge intensiteit van spelen en heeft weinig zwakke plekken in het elftal”, zegt Mossou. Toch was er vooraf bij sommigen ook nog wel wat kritiek. “Het was best spannend of Feyenoord op dit podium overeind zou blijven.” De Rotterdammers begonnen wat moeizaam aan de wedstrijd, maar volgens Mossou is dat wel te verklaren. “Dat heeft alles te maken met de tegenstander, het is geen topclub in Europa, maar het is ook geen gemiddelde Eredivisieploeg.”

Feyenoord was zoekende in de eerste helft. ”Het was goed om te zien dat Feyenoord serieus meedoet op dit niveau. Je moet constateren dat overwintering in de Champions League een realistische doelstelling is.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws