Home Laatste Feyenoord Nieuws Jahanbakhsh: ‘Ik denk dat dit het mooiste is wat er is’

Jahanbakhsh: ‘Ik denk dat dit het mooiste is wat er is’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen Celtic verscheen doelpuntenmaker Alireza Jahanbakhsh voor de camera bij RTL  7.

‘Ja ongelooflijk voor mij persoonlijk mijn Champions League debuut gemaakt. Ik denk dat dit het mooiste is wat er is. Ongelooflijk gevoel, moeilijk om echt uit te leggen. We hadden niet verwacht dat ze zo goed zouden zijn in balbezit. Eerste helft was gewoon 50/50 wedstrijd denk ik. Tweede helft speelden we met meer vertrouwen. Na de tweede rode kaart probeerden we op balbezit te spelen en een tweede goal te maken.’

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert