Home Laatste Feyenoord Nieuws Lingr: ‘Het voelt als een droom die uitkomt en ik ben heel erg trots’

Lingr: ‘Het voelt als een droom die uitkomt en ik ben heel erg trots’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Ondřej Lingr is bij Feyenoord uitstekend begonnen.  Na twee wedstrijden heeft de Tsjechische middenvelder al een doelpunt en een assist op zijn naam staan. In gesprek met Feyenoord TV verschijnt hij met een brede grijns voor de camera.

”Ik ben heel blij dat ik mijn eerste doelpunt heb kunnen maken voor deze geweldige supporters. Het voelt als een droom die uitkomt en ik ben heel erg trots.” Lingr vervolgt: ”Het was een perfecte pass van Yankuba. Het was een geweldig gevoel om met mijn eerste balcontact te scoren. Ik heb echt genoten van het moment met al die mooie supporters.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert