Home Laatste Feyenoord Nieuws Te Kloese: ‘Arne Slot was heel dichtbij een overgang’

Te Kloese: ‘Arne Slot was heel dichtbij een overgang’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Zondagochtend was algemeen en technisch directeur Dennis te Kloese te gast bij Goedemorgen Eredivisie. Aan tafel met Gerard Nijkamp, Mario Been, Hans Kraay Junior en Fresia Cousino Arias gaat hij in op een bewogen transferzomer.

Te Kloese geeft aan dat zowel hij als hoofdtrainer Arne Slot een overstap konden maken naar Tottenham Hotspur. Van een overstap kwam het echter niet en Feyenoord wist Slot nog minimaal één seizoen aan boord te houden. Te Kloese geeft aan dat hij geen behoefte heeft om ergens anders heen te gaan:  ‘Persoonlijk is het geen moment om aan iets anders te denken. Mijn familie is prima aan Nederland aan het wennen, al moet ik zeggen dat het wel een beetje tegen begint te vallen met het weer.’

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert