App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Stengs: ‘We hebben allemaal ons ding gedaan en goed spel laten zien’

Stengs: ‘We hebben allemaal ons ding gedaan en goed spel laten zien’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Na afloop van Feyenoord-Heerenveen verscheen Calvin Stengs voor de camera van de NOS. ‘We hebben allemaal ons ding gedaan en goed spel laten zien. Iedereen werkt hard en kan goed voetballen’, aldus de vleugelaanvaller. Stengs is tevreden over het spel, maar ziet ook dat Feyenoord wat wegzakt na de derde goal en dat mag niet gebeuren.

Verder geeft hij aan: ‘Ik speel waar de trainer mij op dat moment nodig heeft en op dit moment is dat de nummer 10-positie. En het gaat goed, dus dat maakt me niet zoveel uit eigenlijk, als ik maar speel’.

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert