Home Laatste Feyenoord Nieuws Makaay: ‘De klasse druipt eraf bij Ivanušec’

Makaay: ‘De klasse druipt eraf bij Ivanušec’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Luka Ivanušec maakte tegen Heerenveen zijn debuut in De Kuip en was met een doelpunt en een assist belangrijk voor zijn ploeg. De Kroaat werd verkozen tot Man of the Match en geniet zichtbaar na afloop.

Oud-Feyenoorder Roy Makaay is onder de indruk van Ivanušec. Goede speler,” zegt Makaay. “Het is natuurlijk knap, want net voor de uitwedstrijd tegen FC Utrecht was hij hier pas. Met name als hij hier nog meer trainingen krijgt, zal hij nog beter begrijpen wat Slot wil met zijn elftal. Dan zal Feyenoord nog meer plezier aan hem beleven.” De klasse druipt eraf bij Ivanušec. ”Het is gewoon een geweldige speler. Hij speelt heel makkelijk. Maakte vandaag ook een geweldige goal. Hij staat ook niet voor niets in de basis bij Kroatië, dat is ook een geweldig elftal. Als je daar in de basis staat, zegt dat genoeg over je kwaliteiten. Feyenoord gaat hier heel veel plezier aan beleven.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert