App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot in zijn nopjes: ‘Van het team, het samenspel en de opbouw’

Slot in zijn nopjes: ‘Van het team, het samenspel en de opbouw’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord overklaste zaterdag Heerenveen in de eigen Kuip. De Rotterdammers waren met 6-1 te sterk voor de ploeg van Kees van Wonderen.

Na afloop geeft Slot aan dat hij genoten heeft van het spel van zijn ploeg. ‘Van het team, van het samenspel en de opbouw’, aldus de oefenmeester tegenover ESPN. ‘Ik denk dat het meer over ons zegt dat het heel lastig is om nu al drie wedstrijd op rij tegen ons in het duel te komen als wij ook gewoon de betere spelers hebben. Het is geen voorbode dat het dinsdag ook zo gaat’.

Aanvaller Santiago Gimenez leek niet helemaal lekker in de wedstrijd te zitten, maar pikte toch zijn doelpuntje mee.  ‘Hij was uitermate ongelukkig natuurlijk. Het is ook wel weer een kwaliteit van hem. Het lukt hem dan toch om er eentje te maken. Ook omdat het publiek hem op een geweldige manier ondersteunde. Na de zoveel gemiste kans gingen ze nog harder voor hem zingen. Mooi dat hij dat beloont met een goal.’

Aanstaande dinsdag nemen de Rotterdammers het op tegen Celtic FC in de Champions League, waarbij zowel Gimenez als Ueda ontbreken. Slot geeft aan dat hij nog niet weet wie er in de punt van de aanval gaat starten. ‘Ik denk dat Paixão als eerste in mijn hoofd zou komen. Ik denk ook dat Ivanušec daar goed zou kunnen. Ook Minteh toen hij als spits inviel maakte hij ook een goal.’

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert