App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Dit seizoen is hij minder gestart’

‘Dit seizoen is hij minder gestart’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoorder Mats Wieffer beleefde vorig seizoen een droomseizoen. Hij brak definitief door in de hoofdmacht van Feyenoord en was wekelijks een van de uitblinkers. Dit seizoen begint moeizaam voor de Tukker, ziet ook Feyenoord-icoon Willem van Hanegem.

“Vorig jaar speelde hij erg goed, dit seizoen is hij minder gestart”, aldus van Hanegem in het Algemeen Dagblad.  “Hij was aan het begin van de competitie niet goed. Helemaal aan het begin, in de eerste wedstrijd, was hij zelfs slecht. Voor zijn doen dan. Als je kan zeggen dat hij slecht is, dan is het een teken dat het normaal gesproken een goede speler is”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert