Home Laatste Feyenoord Nieuws Korede Osundina op huurbasis naar FC Dordrecht

Korede Osundina op huurbasis naar FC Dordrecht

door Redactie FR010.nl
0 reacties

Korede Osundina vertrekt per direct op huurbasis naar FC Dordrecht. De 19-jarige aanvaller wordt voor de rest van het seizoen verhuurd aan de huidige nummer veertien van de Keuken Kampioen Divisie. De Amerikaan heeft in De Kuip nog een contract tot medio 2026.

Osundina kwam onlangs over van samenwerkingspartner Orange County SC en krijgt het lopende seizoen bij FC Dordrecht de kans om in de eerste divisie ervaring op te doen en zich zo verder te ontwikkelen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert