App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Dan kun je het heel makkelijk doen met Minteh of Paixão’

‘Dan kun je het heel makkelijk doen met Minteh of Paixão’

door Dominique Rademaker
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Deze week werd bekend dat Feyenoord het een aantal weken moet doen zonder Ayase Ueda. De Japanner liep een spierblessure op en is de komende weken niet inzetbaar. In Voetbalpraat bespreekt Karim El Ahmadi de mogelijke opstelling van Feyenoord.

”Je speelt tegen Atletico-uit en dan kun je het heel makkelijk doen met Minteh of Paixão”, begint El Ahmadi. “Tegen Celtic-thuis zul je veel balbezit hebben, om dan Paixão of Minteh in de spits te zetten; zij zullen niet veel ruimte krijgen. Dus dan is het wel lastig, maar dat zijn de enige twee die je daar kunt neerzetten. Of misschien een Stengs als een valse spits. Dat zou ook nog kunnen.”

”Ivanušec op links en dan Minteh aan de rechterkant. Daarachter gewoon Stengs.” Kees Kwakman vult aan: “Ik denk dat Paixão het gewoon gaat worden; die heeft vorig jaar ook een paar keer daar gespeeld. Dan gaat Stengs misschien wel naar rechts en komt Lingr op tien. Dat kan natuurlijk ook nog.”

Reageer op dit artikel

1 reacties

NN 14 september 2023 - 10:55

Kan met beide

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert